-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:12073 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

دختري هستم بيست ساله كه پيش دانشگاهيام را تمام كردهام و خيلي دوست دارم در نيروي انتظامي مشغول به كار شوم، اما موفق نشدهام و به رشتة ديگري علاقه ندارم و فعلاً بيكارم، آيا خدا مرا به خاطر بي كاري مؤاخذه ميكند؟

خواهر محترم! انسان مؤمن نبايد براي رسيدن به اهداف خود، از شكستها واهمه و ترس داشته، به خود نااميدي راه دهد، زيرا شكستها طليعه و مقدمة پيروزياند. اگر واقعاً به كار در نيروي انتظامي علاقهمند هستيد، باز هم سعي كنيد، و در صورتِ دارا نبودن شرايط استخدام در اين شغل، ميتوانيد به مشاغل ديگري كه با شأن يك زن مسلمان و با شخصيت همآهنگ است، بينديشيد، و بي ميلي به ديگر شغلها را به خود تلقين نكنيد، زيرا به گفته خداوند مهربان در قرآن كريم: ...وَعَسَيََّ أَن تَكْرَهُواْ شَيْ ?‹ًا وَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْ وَعَسَيََّ أَن تُحِبُّواْ شَيْ ?‹ًا وَهُوَ شَرُّ لَّكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنتُمْ لاَتَعْلَمُونَ ;(بقره،216)... و بَسا چيزي را خوش نميداريد، و آن براي شما خوب است، و بسا چيزي را دوست ميداريد، و آن براي شما بد است، و خدا ميداند و شما نميدانيد.

اگر بعد از سعي و تلاش، شغل مناسبِ ديگري نيافتيد، به هيچ وجه مورد مؤاخذه خداوند قرار نگرفته، بلكه به خاطر توجه و همت بلندتان، براي تأمين امر معاش و كمك به خانواده، مورد رحمت خداوند هم قرار خواهيد گرفت. پيامبر اكرمميفرمايند: الكادُّ عَلي عَيَالِه كَالْمُجَاهِدِ في سَبيل اللّه; كسي كه در كسب معاش براي خانوادة خويش، سختكوش و پر تلاش باشد، به منزلة كسي است كه در راه خدا جهاد نمايد.(بحارالانوار، علامه مجلسي;، ج 93، ص 324، مؤسسة الوفأ، بيروت.)

هم چنين سختيها، آسايش و راحتي را به همراه دارند: ...فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا # إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا ;(شرح،5ـ6) پس ]بدان كه[ با دشواري، آساني است. آري با دشواري، آساني است. پيامبر اكرمدر اينباره ميفرمايند: ...بدان كه با سختيها، آساني است، و با صبر پيروزي، و با غم و اندوه، خوشحالي و گشايش است.(تفسير نمونه، آيت اللّه مكارم شيرازي و ديگران، ج 27، ص 128، دارالكتب الاسلامية.)

آنچه مورد نكوهش است، بي كاري است، نه بي شغلي; چه بسا انسان، شغل خاصي نيافته يا شاغل بوده و بعد از پايان كار به فراغتي رسيده باشد، امّا وقت خود را با كارهاي خداپسند و پرفايده پر كند، و به امور مهم ديگري بپردازد; اين همان چيزي است كه خدا از بندهاش ميخواهد: ...فَإِذَا فَرَغْتَ فَانصَب # وَ إِلَيَ رَبِّكَ فَارْغَب ;(شرح،7ـ8) پس هنگامي كه از كار مهمي فارغ شدي، به مهم ديگري بپرداز # و به سوي پروردگارت توجه كن.

شما ميتوانيد تا زماني كه شغل مناسبي نيافتهايد، اوقات فراغت خود را با مطالعة كتابهاي مذهبي مفيد و معتبر، يا خواندن ادعية مفاتيح الجنان و صحيفة سجاديه، يا نوشتن خاطرات خود و يا مقالاتي مفيد و يا پرداختن به كارهاي هنري كه اغلب خانمها به آن علاقهمندند، از قبيل خياطي، قاليبافي، گل سازي و... پر كنيد، كه اينها ميتواند سرماية خوبي براي زندگي مشترك آينده شما باشد.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.